SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!
ÖPPEN

AIK Ishockey


Satsar mot SHL - behöver din hjälp på resan

AIK Ishockey behöver din hjälp för att klara av förändrade licenskrav för spel i Hockeyallsvenskan och SHL. Emission förlängd och stänger 26 april kl 23:59.

Antal delägare:
Mål:
2,0 - 6,0 Mkr
Minsta investering:
490 kr

AIK Ishockey – Satsar mot SHL - behöver din hjälp på resan


ERBJUDANDE/VÄRDERING

INVESTERINGSSTRUKTUR

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i AIK Ishockey


  • AIK Ishockey har under de senaste åren satsat för att komma tillbaka till SHL och etablera sig som ett stabilt SHL-lag och i år är förutsättningarna bättre än tidigare. En återkomst till SHL skulle ha en ordentlig positiv påverkan på både omsättning och resultat. Satsningen under de senaste åren har till stor del möjliggjorts av externa finansiärer. Nu kan du hjälpa laget genom att bli delägare via en ny crowdfunding genom Pepins.
  • Kraven för att få beviljad elitlicens och spela i Hockeyallsvenskan har nyligen förändrats och för att få beviljat elitlicens och spela i Hockeyallsvenskan behöver AIK Ishockey ta in nytt kapital. I den nyemission som genomfördes 2018 tillsammans med Pepins hade AIK Ishockey ambitionen att ta in 16 miljoner kr i nytt kapital. Nyemissionen som inbringade 9,2 miljoner kr från 3072 nya delägare, har inte räckt som kapitalinjektion. AIK Ishockey AB har därför beslutat att genomföra en nyemission på upp till 6 miljoner kronor. Miniminivån på 2 miljoner kronor har redan blivit förtecknad. I år har laget och tränarstaben gett AIK Ishockey chansen att ta klivet upp i den serie de hör hemma i. Nu kan du vara med och bidra till att ge AIK de nödvändiga ekonomiska förutsättningarna för spel i SHL nästa säsong.

Pepins Fans


På Pepins Fans samlar vi engagerande investeringar där passionen kring verksamheten sätts i första rummet. Bolag som delar våra grundläggande värderingar och är exempelvis hållbara, inspirerande och inkluderande. Det kan vara hockey-lag eller rockband, dokumentär-filmer, musik-festivaler eller viktiga forsknings-projekt. Eller helt enkelt företag och organisationer med fokus på att göra världen bättre. Möjligheterna är många!

Diskutera AIK Ishockey


AIK Ishockey


VD

Anders Olson

Ordförande

Johan Palmgren

Postadress

Gårdsvägen 4, 16970 Solna

Telefon

08-18 91 00

E-mail

[email protected]

Webbplats

http://www.aikhockey.se/