SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
 • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
 • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
 • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
 • Tillgång till Pepins community och forum
 • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!
ÖPPEN

Beijing8


Spännande måltidskoncept inom fast casual-segmentet redo för expansion

Beijing8 har idag tio restauranger och finns i 140 butiker. Egen produktion och bevisad lönsamhet i båda affärssegmenten

Antal delägare:
Mål:
18,0 - 25,0 Mkr
Minsta investering:
555 kr

Beijing8 – Spännande måltidskoncept inom fast casual-segmentet redo för expansion


ERBJUDANDE/VÄRDERING

INVESTERINGSSTRUKTUR

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i Beijing8


 • Beijing8 erbjuder ett spännande och genomarbetat måltidskoncept inom fast casual-segmentet. Bolaget har tio restauranger och säljer sina produkter i 140 livsmedelsbutiker i Sverige, Finland och Norge.
 • Fast casual-segmentet står idag för den starkaste tillväxten inom restaurangbranschen där starka varumärken med tydliga koncept förväntas bli vinnarna. Den globala marknaden för dumplings förväntas även växa 8 % årligen under åren 2017-2021 (Technavio).
 • Bolaget är väl positionerad för fortsatt expansion med en låg nyttjandegrad av produktionskapaciteten. I dagsläget producerar bolaget cirka sex miljoner dumplings men har möjlighet att öka produktionen till 36 miljoner med små investeringar. All produktion sker i den egna IP-certifierade fabriken i Jordbro utanför Stockholm.
 • Via den egna produktionen kontrollerar Beijing8 en stor del av värdekedjan vilket leder till god marginal på kärnprodukten - dumplings. Det medför att bruttomarginalen i restaurangverksamheten uppgår till ca 70 % och i butikverksamheten ca 45 %.
 • Bolaget har lönsamhet i både restaurang- och butiksverksamheten med ett totalt täckningsbidrag om cirka fyra miljoner kronor under 2018. Målet är nu att skala upp verksamheten ytterligare genom fler restauranger och produkter i fler livsmedelsbutiker för att nå lönsamhet på koncernnivå.
 • Under 2018 öppnade Beijing8 fyra nya restauranger och lanserade sitt butikskoncept i 50 butiker runt om i Sverige. Under hösten lanserade bolaget även butikskonceptet i Norge och Finland samt har ingått ett samarbetsavtal för introduktion i Danmark under 2019.
 • Alla nya delägare får en delägarrabatt om 15 % på samtliga av Beijing8s tio restauranger.

Aktuellt


>
>
>
>
>
>
>
>
>

Diskutera Beijing8


Beijing8


VD

Magnus Leydner

Ordförande

Fredrik Karlsson

Postadress

Östgötagatan 14, 116 25 Stockholm

Telefon

+46 8 6445580

E-mail

[email protected]

Webbplats

www.beijing8.com