SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!
OPEN

Briggen Tre Kronor


En insats för att rädda Östersjön – ett av världens mest förorenade hav

Briggen antar uppdrag ”Expedition Rädda Östersjön”, som genom opinionsbildning, beslut och handling kan göra verklig skillnad. Teckningstid förlängd till 190228.

Antal delägare:
Mål:
4,2 - 12,0 MSEK
Minsta investering:
600 SEK
Logga in

Briggen Tre Kronor – En insats för att rädda Östersjön – ett av världens mest förorenade hav


ERBJUDANDE/VÄRDERING

INVESTERINGSSTRUKTUR

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i Briggen Tre Kronor


  • Överfiske, övergödning och ökande sjöfart har försatt Östersjöns hälsa i en allvarlig situation. Havets hälsa påverkar direkt vår och framtida generationers hälsa, i form av syresättning, matförsörjning och jobb. Vi bär ett gemensamt ansvar att skydda Östersjön från ytterligare påfrestningar.
  • Att bli delägare i Briggen Tre Kronor är att investera i ett viktigt hållbarhetsarbete samtidigt som det är en möjlighet till avkastning på investerat kapital.
  • Briggen Tre Kronors uppgift är att skapa opinion. Genom att gå ner på individnivå får de medborgarna att ändra sitt beteende, för att sedan följa upp resultaten digitalt. Samtidigt sammanställer de resultat inom olika forskningsområden som de förmedlar till allmänhet och beslutsfattare inom politiken och näringslivet.
  • Under tio år har Briggen Tre Kronor bedrivit hållbarhetsarbete inom ramen för initiativet Hållbara Hav. Projektet har skapat ett gediget nätverk och en respekterad kommunikationsplattform för Östersjöarbetet.
  • Med ett hav som blir allt sjukare tar nu Briggen Tre Kronor ett helt nytt grepp. Expedition Rädda Östersjön är ett kraftfullt och konkret sätt att hantera problemet för att uppnå mätbara effekter och göra en verklig skillnad.

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Pepins Fans


På Pepins Fans samlar vi engagerande investeringar där passionen kring verksamheten sätts i första rummet. Bolag som delar våra grund­läggande värderingar och är exempelvis hållbara, inspirerande och inkluderande. Det kan vara hockey­lag eller rockband, dokumentär­filmer, musik­festivaler eller viktiga forsknings­projekt. Eller helt enkelt företag och organisationer med fokus på att göra världen bättre. Möjligheterna är många!

Aktuellt


>
>
>
>
>
>

Diskutera Briggen Tre Kronor


Briggen Tre Kronor


VD

Mats Jakobsson

Ordförande

Thomas Flinck

Postadress

Slupskjulsvägen 34, 11149 Stockholm

Telefon

08-586 224 00

E-mail

[email protected]

Webbplats

www.briggentrekronor.se