SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och PUL
OPEN

Färsking


Färskings kamp för att möjliggöra bättre hälsa för unga börjar med nyttig granola

Bolaget stöttas av Sveriges troligtvis vassaste startup-team just nu, handplockade för sin expertis och sitt engagemang. Granolorna finns i ca 400 butiker från sep.

Antal delägare:
Mål:
1,0 - 2,1 MSEK
Minsta investering:
500 SEK
LOGGA IN

Färsking – Färskings kamp för att möjliggöra bättre hälsa för unga börjar med nyttig granola


ERBJUDANDE/VÄRDERING

INVESTERINGSSTRUKTUR

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i Färsking


  • Lek med tanken att du som företagare uppvaktas av långsiktiga och värderingsstyrda investmentbolag som mer än gärna vill gå in som finansiärer för att möjliggöra din affärsidé och visioner. Detta scenario blev verklighet för oss, där vi plötsligt ställdes inför ett angenämt problem. Investmentbolag som Gullspång Invest och Blue ville vara med och täcka hela vårt kapitalbehov. Men både ägarskaran och vi som grundare tror på kraften av många, att Färsking har utmärkta förutsättningar att dra nytta av många aktiva delägare som i sin tur blir viktiga ambassadörer för varumärket. Vi vill skapa en rörelse för att främja hälsan hos barn och unga. Därför lämnar ägarna del av emissionen till allmänheten. Alla ska kunna vara del av vår rörelse! Vi söker true believers och change makers! /Calle och Amanda
  • Bolaget har Sveriges kanske vassaste start-up team bakom sig, handplockade för sin expertis, sitt track record och sina värderingar. Tillsammans har de varit engagerade i bolag som N!CK’s, Oatly, Houdini, Polarbröd, Unilever, Paradiset och många därtill. Ett gäng tungviktare som kompleterar och stöttar bolagets unga supertalanger till grundare i både det strategiska och operativa arbetet.
  • Grundarna har identifierat ett tydligt behov av hälsosamma alternativ på flinghyllan riktade till barn och ungdomar. Det finns stor potential att utvidga portföljen från granola till mellanmål, dricka och bröd. De två första Färsking-granolorna säljs hos Hemköp, Willys, Paradiset och ICA (ca 400 butiker i september 2018).
  • Med sina engagerande konsumentprodukter har Färsking utmärkta förutsättningar att dra nytta av kraften från många delägare. Tillsammans lägger vi grunden för ett bolag som på riktigt har förutsättning att förbättra hälsan hos unga.
  • För att så många som möjligt ska få chansen att vara med på resan kommer maxbeloppet för investering vara begränsat (för närvarande ligger det på 10.000 kr). Om man vill investera ett högre belopp ber vi om en motivering till varför du vill bli en Färsking och hur du kan hjälpa Färsking med deras uppdrag. Önskat investeringsbelopp och motivering skickas till [email protected]

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Aktuellt


>
>
>
>
>

Diskutera Färsking


Färsking


VD

Amanda Larsson

Ordförande

Ola Jönsson

Postadress

Mörsaregatan 11B, 254 66 Helsingborg

Telefon

+46 769 47 33 34

E-mail

[email protected]

Webbplats

www.farsking.com

Pepins står under tillsyn av Finansinspektionen med tillstånd som värdepappersbolag.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

Copyright Pepins Group AB