SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
 • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
 • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
 • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
 • Tillgång till Pepins community och forum
 • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!
OPEN

Fodi


Hyperlokalt online - nyckeln till lönsamhet

Hyperlokal affärsmodell för mathandel online ökar kundtätheten vilket minskar kostnaderna. Endast 2% av mathandeln sker online men kategorin växte med 50% (H1 2018)

Antal delägare:
Mål:
6,5 - 25,1 MSEK
Minsta investering:
500 SEK
LOGGA IN

Fodi – Hyperlokalt online - nyckeln till lönsamhet


ERBJUDANDE/VÄRDERING

INVESTERINGSSTRUKTUR

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i Fodi


 • Dagligvaruhandeln omsätter 270 miljarder kr/år. Endast 2 % av mathandeln sker online vilket är långt efter många andra europeiska länder. Tillväxten i Sverige tilltar nu kraftigt och kategorin växte med 50 % under första halvåret 2018.
 • Fodis hyperlokala affärsmodell för mathandel online ökar kundtätheten vilket minskar kostnader för marknadsföring och distribution. Modellen möjliggör en snabb väg mot lönsamhet på de orter Fodi finns samt att de kan hålla en hög servicegrad med fria leveranser och bra priser.
 • Under april 2018 lanserades Fodi framgångsrikt i Bromma och levererar idag ca 2500 order per månad. Hittills är redan 15% av hushållen i Bromma kunder och i november lanseras Fodi även i Danderyd.
 • Det finns stora skalfördelar med nuvarande organisation. Strukturen är satt för tillväxt och räcker för att hantera upp till sju lokala marknader fram till 2021.
 • Fodi har ett erfaret team med en kombination av seniora entreprenörer som varit med och byggt upp bolag som Nyheter24-Gruppen, Casumo och Envirotainer. Det operativa teamet består av några av Sveriges ledande marknadsförare, logistik och distributionsexperter samt experter inom AI, Machine Learning, IoT och UX/UI. Exempel på matrelaterade bolag som nyckelpersoner i teamet jobbat för är Linas Matkasse, Hemköp, Willys, Mathem, ICA och Menigo.
  * *HUI Research. 2018. Digital mathandel 2018. Svensk Digital Handel. https://dhandel.se/wp-content/uploads/2018/08/digitalmathandel-2018.pdf
  * **HUI Research. 2017. Dagligvaruhandeln. Svensk Digital Handel. https://www.svenskdagligvaruhandel.se/wp-content/uploads/Branschfakta-2017.pdf

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Aktuellt


>
>
>
>
>
>
>
>

Diskutera Fodi


Fodi


VD

Jonas Hammargren

Ordförande

Niklas Prager

Postadress

Fakturavägen 9, 175 62 Järfälla

Telefon

0771 102 103

E-mail

[email protected]

Webbplats

www.fodi.se