ÖPPEN

AIK Ishockey

Antal delägare
Mål
2,0 - 5,0 Mkr
Minsta investering
1001 kr

En aktie bara en AIK:are kan älska

INVESTERINGSSTRUKTUR

ERBJUDANDE/VÄRDERING

RISKFAKTORER

Varför bli delägare i AIK Ishockey

  • Våren 2020 tog AIK Hockey beslut om en ny långsiktig inriktning - ett AIK Hockey. En strategi som innebär att AIK Hockey ska etablera Sveriges bästa ishockeyutbildning med ett modernt campus för hela verksamheten, en långsiktigt hållbar affärsmodell och en verksamhet som genomsyras av professionalitet och samverkan i allt vi gör.
  • Den pågående pandemin är den enskilt största ekonomiska utmaningen för alla idrottsklubbar så länge publiken inte tillåts besöka arenorna. Biljettförsäljning och sponsring står för en betydande del av intäkterna i AIK Hockey och i skrivande stund ser vi ut att göra en stor förlust under säsongen. Staten har beslutat att kompensera för hälften av förlusterna.
  • Det är skälet till att AIK Hockey behöver ytterligare hjälp för att kunna gå stärkta in i nästa säsong. Först då kan vi på allvar fortsätta arbetet med att förverkliga vår strategi och genomföra det som krävs för att ge AIK Hockey 100 nya framgångsrika år.
  • Tillsammans skapar vi 100 nya framgångsrika år!
  • Läs mer om vilka delägarförmåner som ingår i pitchdeck eller memorandum!

Pepins Fans

På Pepins Fans samlar vi engagerande investeringar där passionen kring verksamheten sätts i första rummet. Bolag som delar våra grundläggande värderingar och är exempelvis hållbara, inspirerande och inkluderande. Det kan vara hockey-lag eller rockband, dokumentär-filmer, musik-festivaler eller viktiga forsknings-projekt. Eller helt enkelt företag och organisationer med fokus på att göra världen bättre. Möjligheterna är många!

ÖPPEN

AIK Ishockey

Antal delägare
Mål
2,0 - 5,0 Mkr
Minsta investering
1001 kr

Aktuella nyheter om AIK Ishockey

>
>

Diskutera AIK Ishockey


Kontaktuppgifter

VD

Anders Olson

Ordförande

Johan Palmgren

Adress

Gårdsvägen 4

Postadress

16970

Stad

Solna

Telefon

08-18 91 00

E-mail

ishockey@aikhockey.se

Webbplats
www.aikhockey.se

Vill du också få tillgång till den snabbast växande delen av ekonomin?

Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.

Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.