SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

AIK Ishockey


AIK Ishockey ska tillbaka till SHL. Hjälp ditt lag nå målet.

Alla fans får möjlighet att bli delägare i sin egen ishockeyklubb och ta del av resultatet vid framgångar. Kapitaltillskott möjliggör en offensiv satsning!

Antal delägare:
Uppnått mål:
8,9 Mkr
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Pepins Fans


På Pepins Fans samlar vi engagerande investeringar där passionen kring verksamheten sätts i första rummet. Bolag som delar våra grundläggande värderingar och är exempelvis hållbara, inspirerande och inkluderande. Det kan vara hockey-lag eller rockband, dokumentär-filmer, musik-festivaler eller viktiga forsknings-projekt. Eller helt enkelt företag och organisationer med fokus på att göra världen bättre. Möjligheterna är många!

Summering av emissionen i AIK Ishockey


AIK Ishockey är en av Sveriges mest framgångsrika ishockeyklubbar med elva SM-guld genom tiderna. Laget spelar nu i HockeyAllsvenskan och satsar offensivt på att ta sig tillbaka till SHL.

”AIK berör. Vi är ett av Sveriges mest välkända och starkaste varumärken. Och en av Sveriges mest framgångsrika ishockeyföreningar sedan starten 1921. Men för att ta oss dit vi hör hemma – SHL – behöver vi skapa bättre förutsättningar för att vi ska lyckas. Med en starkare ekonomisk bas har vi chansen att ta nästa steg i vår utveckling.” Anders Olson, vd

Åren i Hockeyallsvenskan har inneburit ekonomiska förluster för klubben. För att uppnå en starkare finansiell ställning med mer långsiktighet, valde klubben att tänka nytt. AIK Ishockey ville samtidigt ge alla fans möjligheten att bli delägare i sin egen ishockeyklubb och ta del av resultatet vid eventuella framgångar. Därför genomfördes en crowdfundingrunda via Pepins i början på 2018.

Över 3000 personer valde att stötta sitt lag och investerade sammanlagt 8,9 miljoner kr, varav 0,5 % gick till Barncancerfonden. Alla som deltog i emissionen fick delägarförmåner som ett sätt av klubben att visa sin uppskattning.

Tack vare kapitaltillskottet från många delägare blev det möjligt att genomföra de satsningar som krävdes för att accelerera resan mot SHL. Bland annat har ledarskapet kunnat stärkas genom hela den sportsliga organisationen efter emissionen.

Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
AIK Ishockey på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.
Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.
Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.