SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

XTZ


High End HiFi, 3D-hemmabio och DSP-optimerade hörlurar.

”Best in class” produkter för en global marknad. Komplett produktportfölj med lång livscykel och en unikhet som uppmärksammas av både konsumenter och experter.

Antal delägare:
Uppnått mål:
6,0 Mkr
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Summering av emissionen i XTZ


XTZ Group producerar och säljer högkvalitativa HiFi-produkter till en global publik. Tack vare direktförsäljning utan mellanhänder erbjuder bolaget produkter i världsklass – till riktigt bra priser. Grundaren Olle Eliassons passion för ljud och musik avspeglas in i minsta detalj i de prisbelönta produkterna som älskas av kunder, experter och recensenter. Fyndbörsen.se, som är en del av XTZ Group, har exempelvis fått snittbetyget 9,74 på Prisjakt och är nu uppe i över 6000 betyg.

Den globala försäljningen av ljudprodukter uppgick 2016 till cirka 18 miljoner enheter till ett värde av 16 miljarder USD. Med tiotusentals kunder i över 50 länder och direktförsäljning av hörlurar, mätsystem, förstärkare, subwoofers, stereo och hemmabiohögtalare via den egna e-handeln såg XTZ Group goda möjligheter att fortsätta ta marknadsandelar.

För att kunna öka exporten behövde XTZ Group tillväxtkapital och vände sig till Pepins. Genom emissionen sommaren 2016 fick XTZ Group 397 nya entusiastiska delägare och ambassadörer som tillsammans investerade sex miljoner kr i bolaget. Emissionen fulltecknades i förtid.

Bolagets vd och grundare Olle Eliasson drabbades beklagligt av cancer 2018 och har av den anledningen inte lyckats hålla det tempot som den musikälskande vd:n ursprungligen önskat. Trots det har XTZ Group levererat resultat. Delårsrapporten för perioden de tre första kvartalen 2018 visar att omsättningen uppgick till 16,9 miljoner kr (jämfört med 13,7 miljoner kr året innan) och resultatet var 1,1 miljoner kr (0,5 miljoner kr).

Nyhetsarkiv


Aktier i XTZ kan du handla på Pepins Market
Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.
Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.
Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.