SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

Smartgroup


Sveriges nästa exportsuccé!?

Innovation tillämpad i starkt växande konsumentsegment – wellness och baby. Över 23 milj enheter sålda på 90 marknader med kunder som Walmart, Amazon och XXL.

Antal delägare:
Uppnått mål:
15,1 MSEK
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Summering av emissionen i Smartgroup


Familjeföretaget från Västerås hade redan sålt över 23 miljoner på över 90 marknader världen över när de i maj 2018 bjöd in nya delägare för att växla upp expansionen för sina varumärken, Smartshake och Herobility. Fler än 1300 personer tog chansen att ta del av Smartgroups resa mot att bli en ny svensk exportsuccé.

Smartgroup står för svensk innovation och design i starkt växande konsumentsegment – wellness och baby. Med kunder som Amazon, Walmart, Apoteket och XXL hade de en försäljningsökning på 34% under första halvåret 2018 och omsatte 85 miljoner SEK på rullande 12 mån.

- Vi brinner för att göra produkter som löser vardagsproblem på ett bättre och smartare sätt! Med hållbarhet som ledstjärna utvecklar vi ständigt nya innovativa produkter och har i dagsläget över 150 patent-, design och varumärkesskydd, berättar Smartgroups vd Mikael Bergström.

- Intresset för HeroEcoBottle, världens första ECO nappflaska i och glas och bioplast, har fått enorm uppmärksamhet världen över – inte minst i Kina. Vi kommer under hösten 2018 lansera en ny produktserie för Herobility och helt nya produkter för Smartshake. Med ett fokus på hållbara material som glas, stål och bioplast och fortsatt internationell expansion ser vi fram emot en spännande resa tillsammans med våra nya delägare! avslutar Mikael Bergström.

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Smartgroup på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.