SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

GolfStar


Skapar både morgondagens golfupplevelse och utvecklar outnyttjad mark kring banorna

Konsoliderar nu golfen på samma sätt som Skistar framgångsrikt har gjort med skidbranschen. Delägare får mer golf för pengarna och del i spännande fastighetsaffär.

Antal delägare:
Uppnått mål:
15,0 Mkr
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Summering av emissionen i GolfStar


Sveriges golfmarknad omsätter cirka 10 miljarder kr per år, varav 3-4 miljarder enbart på spelavgifter. GolfStar konsoliderar den svenska golfbranschen, på samma sätt som Skistar med framgång har gjort i skidvärlden. På fyra år har GolfStars omsättning ökat med över 100 % och antalet spelare med 300 %. Antalet banor har gått från sju till 26, varav tre finns i Spanien där man kan spela året runt. Lönsamheten ligger i fler spelade rundor och en rationell drift som sänker kostnaderna med upp till 20 % per bana. Potentiellt finns även en stor uppsida i bolaget när outnyttjad mark kring banorna utvecklas till attraktiva golfnära boenden.

För att fortsätta växa genomförde GolfStar två emissioner via Pepins hösten 2017 och våren 2018. Fler än 900 personer investerade sammanlagt 15 miljoner kr i Nordens största golfrörelse. Med tillväxtkapitalet kunde bolaget satsa vidare på att förvärva nya golfanläggningar, effektivisera befintliga, utveckla mark samt strukturera om sin låneportfölj. Sedan emissionerna har Golftstar exempelvis kunnat avsätta mångmiljonbelopp för att investera i och kraftigt förbättra Lindös golfbanor.

Vid emissionernas tidpunkt pågick även tre markprojekt med en total potential på över tusen bostäder i Storstockholm. Projektet kring Gripsholm ligger i täten och vintern 2019 väntade bolaget på att detaljplanen skulle vinna laga kraft.

I samband med emissionerna fick GolfStars nya delägare fina förmåner som greenfee-checkar och rabatterade medlemskap. Många valde att bli kunder genom att exempelvis teckna rabatterade fyra års-abonnemang. Delägare fick därför både mer golf för pengarna och del i spännande fastighetsaffär.

Aktier i GolfStar kan du handla på Pepins Market
Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
GolfStar på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.
Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.
Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.