SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins Medlemsavtal och Dataskyddsförordningen GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

AIK Ishockey


Satsar mot SHL - behöver din hjälp på resan

AIK Ishockey behöver din hjälp för att klara av förändrade licenskrav för spel i Hockeyallsvenskan och SHL. Emission förlängd och stänger 26 april kl 23:59.

Antal delägare:
Uppnått mål:
Ja, summering pågår
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Pepins Fans


På Pepins Fans samlar vi engagerande investeringar där passionen kring verksamheten sätts i första rummet. Bolag som delar våra grundläggande värderingar och är exempelvis hållbara, inspirerande och inkluderande. Det kan vara hockey-lag eller rockband, dokumentär-filmer, musik-festivaler eller viktiga forsknings-projekt. Eller helt enkelt företag och organisationer med fokus på att göra världen bättre. Möjligheterna är många!

Summering av emissionen i AIK Ishockey


Under 2018 genomförde AIK Ishockey en nyemission på Pepins plattform där över 3 000 fans blev nya delägare. AIKs målsättning vår att nå SHL och ett viktigt steg på vägen var att få in 16 miljoner kronor i nytt kapital. Resultatet blev cirka 9 miljoner kr under emissionen 2018.

För att spela i Hockeyallsvenskan, eller SHL, krävs en så kallad elitlicens och ett av kraven som ställs är ett eget kapital om 2 respektive 4 miljoner kronor för de två ligorna. Förändrade regelverk kring kapitalkrav klubbades under 2018 och för att kunna säkerställa att kraven möttes behövde AIK Ishockey genomföra ytterligare en nyemission.

Med det tidigare målet om ett kapitaltillskott om totalt 16 miljoner kronor, beslutades om en ny runda med målet om att nå ytterligare 6 miljoner kronor. Emissionen öppnade i samband med att den Hockeyallsvenska finalen inleddes mellan AIK och Oskarshamn den 15 mars 2019.

AIK Ishockey förlorade finalen och lyckades inte nå SHL säsongen 2018/2019, men ambitionen kvarstår och tack vare de drygt 1 000 fans som blev delägare i AIK Ishockey under kapitalanskaffningen våren 2019 klarar klubben kraven som ställs för elitlicensen. Totalt investerades nästan 4 miljoner kronor.

Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
AIK Ishockey på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.
Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.
Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.