SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

Dynamic Code


DNA-bolaget med säkra hemtester och e-recept online.

Utvecklar och säljer säkra hemtester för sjukdomar baserat på DNA-teknik. Kunder får säkra svar med diagnos, remiss och e-recept på bara några dagar.

Antal delägare:
Uppnått mål:
20,1 MSEK
Planerad handel:
March 2019

Summering av emissionen i Dynamic Code


Dynamic Code utvecklar och säljer DNA-test som är enkla att ta hemma med över 99,5 % säkerhet och med svar som är snabbare än vården. Bolaget erbjuder en vårdkedja från symptom till diagnos och rätt vård på bara några dagar där e-recept, remisser och videomöte med läkare sker direkt online. Testerna skickas med vanlig post och täcker idag områden inom kvinnohälsa, könssjukdomar och mage- och livsstil.

E-hälsa är en av de hetaste sektorerna för riskkapitalinvesteringar. Att sektorn är het märktes även när healthtech-bolaget Dynamic Code öppnade upp för allmänheten och bjöd in nya delägare våren 2017. Emissionen blev fulltecknad på rekordsnabba 39 minuter. Genom Pepins fick bolaget in 10,1 miljoner kr från 274 delägare + 10 miljoner från riskkapitalbolaget Backing Minds i tillväxtkapital. Emissionen fick dessutom stor medial uppmärksamhet. Som en följd kunde bolaget kort efter emissionen sluta sju strategiskt viktiga avtal (bland annat med Min Doktor).

”För mig var det oväntat att det skulle gå så snabbt. Jag tror att det har att göra med att folk kan relatera till potentialen både som kunder och delägare”

– Anne Kihlgren, Dynamic Codes vd och grundare

Dynamic Code utvecklar och säljer tester baserat på den senaste DNA-tekniken som är enkla att ta hemma. Testerna skickas med vanlig post och kunder får säkra svar med diagnos, remiss, e-recept och videomöte med läkare – direkt online och snabbare än i den traditionella vården. Dynamic Code erbjuder en vårdkedja från symptom till diagnos och rätt vård på bara några dagar. Tillväxtkapitalet från emissionen 2017 skulle bland annat användas för att utöka satsningarna på e-handeln.

Drygt ett år senare har mycket genomförts enligt plan. E-handel har lanserats under varumärket dynamiccode.com med ny logga och grafisk profil. Bolaget har även byggt in DNA- och medicinska specialisters kompetens för att tolka och ge människor testsvar direkt på plattformen, fått marknads- och ekonomiorganisation på plats och tagit fram flera nya tester. Samtidigt har den totala försäljningstillväxten varit svagare än väntat, delvis på grund av att lanseringen av e-handeln blev försenad. Under 2018 (jan-aug) har dock försäljningen via e-handeln ökat med +170 %. Utöver de ursprungliga tillväxtplanerna har Dynamic Code även lyckats utveckla sin plattform med ett vårdgivarkoncept som kan integreras i den fysiska primärvården. Samarbeten med flera kliniker finns redan på plats – och de visar på mycket goda försäljningsresultat.

Hösten 2018 är Dynamic Code fortsatt unikt positionerat för tillväxt. Idag finns det ingen konkurrent som använder DNA-teknik och har en heltäckande healthtech-lösning som dessutom kan integreras i vården.

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Aktier i Dynamic Code kan du handla på Pepins Market
Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Dynamic Code på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.