SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

SkyMap


Unik SaaS-plattform som digitaliserar processen från byggnation till förvaltning

Fastighetsbranschen bedömer tapp på 60 mdr kr/år pga undermåliga kommunikationsrutiner. SkyMap effektiviserar hela kedjan för kunder som Skanska och Volvo.

Antal delägare:
Uppnått mål:
20,1 MSEK
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Summering av emissionen i SkyMap


Intäkterna hade nästan fördubblats årligen sedan starten 2015. Under sensommaren 2018 var det branschledande Växjöföretaget SkyMap redo att växla upp expansionstakten genom att välkomna nya delägare och kapital.

Fastighetsbranschen bedömde att de förlorar 60 miljarder kronor per år pga undermåliga processer under 2017. Hela branschen ligger långt efter när det kommer till digitalisering. SkyMap erbjuder en unik SaaS-plattform för byggmätning som digitaliserar processen från byggnation till fastighetsförvaltning. Genom att samla data från drönarscanning och 3D-modellering på en plattform får kunden en samlad överblick vilket ökar produktiviteten – hela vägen från byggnation till förvaltning. Samtidigt minskas svinn och onödig miljöpåverkan. Synergierna mellan mer effektiva processer och långsiktigt hållbara lösningar har visat sig vara flera – och lönsamma.

”SkyMap har en produkt som kan förändra en hel bransch. En produkt som vi har utvecklat i nära samarbete med våra kunder. Vi förstår branschen och vilka utmaningar våra kunder möter.” – Markus Moding, vd SkyMap

När SkyMap öppnade sin crowdfundingrunda var intresset stort och redan innan öppningen var cirka hälften av emissionens maxbelopp förtecknat. Under emissionsperioden visade sedan SkyMap prov på sin snabba expansionstakt. Med en ny vd vid rodret och en försäljning av portaler som fördubblades jämfört med prognosen signades flera nya avtal och samarbeten. Emissionen om 20,1 MSEK fulltecknas och stängde i förtid. Med vind i seglen och över 870 nya delägare ombord kan nu Smålandsbolaget växa vidare och rulla ut sin verksamheten i resten av Sverige.

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.