SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!
PEPINS – STOLT SPONSOR AV DI GASELLEN

Crowdfunding & delägarkraft – raketbränsle för tillväxt!

Varje år uppmärksammar Dagens Industri Sveriges snabbast växande företag genom att utnämna dem till Di Gaseller. Vi på Pepins ägnar oss helhjärtat åt att hitta och ge raketbränsle åt de mest lovande tillväxtföretagen. Därför är vi lika givna som stolta sponsorer av Di Gasell 2018.
Idéer som hämtar kraft från fler, växer mer.

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Är du redo för att ta nästa steg och växa ännu snabbare? Hos Pepins får du mer än bara finansiering och en kapitalinjektion. Via vår plattform får du pengar, kunder, community och likvida aktier – i ett svep. Med aktiebaserad crowdfunding öppnar vi dörren till en enorm kapitalbas där vem som helst kan bli delägare i ett tillväxtbolag de tror på. Från 500 kr och uppåt. Samtidigt får spännande och hållbara idéer och företag raketbränsle som tillåter dem att nå sin fulla potential.

Företagsfinansiering via crowdfunding.
Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan bidra till snabbare tillväxt och större utväxling på ditt företags idéer. Vi ger alla Gaseller en kostnadsfri rådgivning i företagsfinansiering via crowdfunding.
DELÄGARE
25 290
INVESTERAT KAPITAL, SEK
900 MSEK
FINANSIERADE BOLAG
29
Företagsfinansiering via crowdfunding.
Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan bidra till snabbare tillväxt och större utväxling på ditt företags idéer. Vi ger alla Gaseller en kostnadsfri rådgivning i företagsfinansiering via crowdfunding.

PEPINS – KAPITALANSKAFFNING FÖR EN NY TID


Pepins Group står under Finansinspektionens tillsyn. Det är vi ensamma om inom svensk crowdfunding. Via vår plattform kan du göra emissioner, genomföra en ägarspridning via listning för handel eller både och. Vår samlade kunskap om finansiering och entreprenörskap i kombination med en flexibel IT-plattform gör det möjligt att skapa innovativa lösningar som även kan skräddarsys efter behov. Kanske rör det sig om en banbrytande börsnotering som för Paradox Interactive eller spridning av aktier till en sluten krets som för Hemnet? Eller kanske något helt annat som passar just dig och ditt bolags unika förutsättningar.

Kapital - Hos Pepins investerar såväl institutioner och riskkapitalbolag som affärsänglar och privatpersoner sida vid sida. Från hundralappar till hundratals miljoner kronor – allt beroende på behov, potential och proportionalitet.
Nätverk & Crowd - I vårt omfattande nätverk finns en mängd olika typer av investerare. Här samsas privatpersoner och affärsänglar med strategiska investerare och riskkapitalbolag. Men här återfinns också andra centrala intressenter och nyckelspelare, ambassadörer och influencers.
Rådgivning, struktur & förenklad process – Pepins ser till att tillhandahålla såväl nödvändiga avtal som den struktur och administration som behövs i processen. Detta gör att du kan fortsätta fokusera på tillväxten och affären. Självklart finns vi också där med betryggande rådgivning under hela emissionsprocessen.
Handel – Pepins erbjuder regelbunden aktiehandel, anpassad till ditt bolags tillväxttakt och upp till 12 gånger per år. Det ger ditt bolag likviditet och ständiga chanser att hitta nya delägare. Självklart kan ditt företag listas för handel hos oss även om du inte primärt behöver resa kapital, utan endast vill åt en större ägarspridning.
Community – Stakeholders´ Club är ett forum där du enkelt och effektivt kan kommunicera med såväl dina aktieägare som våra övriga 50.000 medlemmar. En lika uppskattad som intuitiv plattform för all information som rör ditt bolags utveckling och tillväxt.

SHOWCASE


ALVESTAGLASS


Tog in 17 Mkr
Fick 900 nya delägare varav många Ica-handlare
Omedelbar effekt både på omsättning (+ 50 % på sex månader) och lönsamhet
17 månader efter crowdfundingrundan har aktien stigit med 330%

PARADOX


Första stora börsintroduktionen via crowdfunding
Största crowdfundingrundan i världen
3.350 av Pepins medlemmar köpte aktier för 105 MSEK
Banbrytande tilldelningsprocess: Först till kvarn och omedelbar tilldelning
Aktierna såldes i fyra omgångar. Sålde slut på mellan åtta och 24 minuter

DYNAMIC CODE


Health-techbolag som erbjuder DNA-tester för analys och diagnos online
Tog in 20 MSEK och fick 287 nya delägare
Ett riskkapitalbolag investerade i rundan
Sålde slut på 39 minuter
Stor ökning av omsättningen

URBANGREEN


·
Green-techbolag som bla. erbjuder gröna tak för kommersiella byggnader
·
Tog in 23 MSEK och fick 670 nya delägare
·
Ett riskkapitalbolag investerade i rundan
·
Omedelbar ökning i varumärkeskännedom och fler kunder
·
Nya kvalificerade styrelsemedlemmar

Bli medlem i Pepins, det är gratis och tar högst någon minut, så får du förhandsinformation om våra kommande och pågående emissioner.
Som medlem förbinder du dig inte till någonting.