Digital aktiebaserad kapitalanskaffning
Kapital & Delägarkraft – raketbränsle för tillväxt!

SÖK INVESTERARE VIA PEPINS

Idéer som hämtar kraft från fler, växer mer.

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Är du redo för att ta nästa steg och växa ännu snabbare? Hos Pepins får du mer än bara finansiering och en kapitalinjektion. Via vår plattform får du pengar, kunder, community och likvida aktier – i ett svep. Med digital aktiebaserad kapitalanskaffning öppnar vi nämligen dörren till en enorm kapitalbas där vem som helst, för så lite som 500 kr, kan bli delägare i ett tillväxtbolag de tror på. På så sätt ger vi fler möjligheter att investera i morgondagens mest lovande idéer – och att bidra till tillväxt och förnyad kraft åt företag, idéer och människor som är fulla av potential.

Låt oss se hur vi kan hjälpa till.
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi för att se hur vi kan hjälpa ditt företag bli mer framgångsrikt. Du kan bli kontaktad både av oss på Pepins samt vårt dotterbolag Pepicon.
delägare
33 460
INVESTERAT KAPITAL, SEK
1 028 Mkr
FINANSIERADE BOLAG
38
Kapital, kunder och community i ett svep. Dessutom, Sveriges största handelsplats för onoterade och crowdfundade aktier.
PEPINS – KAPITALANSKAFFNING FÖR EN NY TID

Pepins Group står under Finansinspektionens tillsyn. Det är vi ensamma om inom svensk crowdfunding. Via vår plattform kan du göra emissioner, genomföra en ägarspridning via listning för handel eller både och. Vi är innovati- va och kan också skräddarsy lösningar vid behov. Vår samlade kunskap om finansiering och entreprenörskap i kom- bination med en flexibel IT-plattform gör det möjligt att skapa innovativa lösningar. Vare sig det är en banbrytande börsnotering som för Paradox Interactive eller spridning av aktier till en sluten krets som för Hemnet. Eller kanske något helt annat som passar just dig och ditt bolags unika förutsättningar?

Kapital - Hos Pepins investerar såväl institutioner och riskkapitalbolag som affärsänglar och privatpersoner sida vid sida. Från hundralappar till hundratals miljoner kronor, allt beroende på behov, potential och proportionalitet.
Nätverk och Crowd - I vårt omfattande nätverk återfinns en mängd olika typer av investerare. Större som mindre, här samsas privatpersoner och affärsänglar med strategiska investerare och riskkapitalbolag. Men här återfinns också andra centrala intressenter och nyckelspelare, som till exempel en lång rad ambassadörer och influencers.
Rådgivning, struktur och förenklad process – Pepins ser till att tillhandahålla såväl nödvändiga avtal som den struktur och administration som behövs i processen, allt för att du ska kunna fortsätta fokusera på tillväxten och affären. Självklart finns vi också där med betryggande rådgivning under hela emissionsprocessen.
Trading – Pepins erbjuder regelbunden aktiehandel, anpassad till ditt bolags tillväxttakt och upp till 12 gånger per år. Det ger ditt bolag likviditet och ständiga chanser att hitta nya delägare. Självklart kan ditt företag listas för handel hos oss även om du inte primärt behöver resa kapital, utan endast vill åt en större ägarspridning.
Community – I vår Stakeholders´ Club erbjuds ett community där du enkelt och effektivt kan kommunicera med såväl dina aktieägare som våra övriga medlemmar. En lika uppskattad som intuitiv plattform för all information som rör ditt bolags utveckling.

Tidigare genomförda nyemissioner


ALVESTAGLASS


Tog in 17 MSEK
De ca 900 nya aktieägarna hade 720 000 kontakter på Facebook och LinkedIn
Omedelbar effekt både på omsättning (+50 % på sex månader) och lönsamhet
17 månader efter Pepins-rundan har aktien stigit med 330 %

PARADOX


Första stora börsintroduktionen via crowdfunding
3350 av Pepins medlemmar köpte aktier för 105 MSEK
Banbrytande tilldelningsprocess: Först till kvarn - omedelbar tilldelning
Aktierna såldes i fyra omgångar. Sålde slut på mellan 8 - 24 minuter
Största crowdfunding rundan i världen

DYNAMIC CODE


DNA-tester online
Tog in 20 MSEK och fick 287 nya delägare
Ett Venture Capital bolag investerade i rundan
Sålde slut på 39 minuter
Stor ökning av omsättningen i sin online-affär

URBANGREEN


·
Green-techbolag som levererar gröna tak för kommersiella byggnader
·
Tog in 23 MSEK och fick 670 nya delägare
·
Ett Venture Capital bolag investerade i rundan
·
Omedelbar ökning i varumärkeskännedom och dealflow
·
Nya kvalificerade styrelsemedlemmar

Som medlem förbinder du dig inte till någonting.
Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.

Pepins står under Finansinspektionens tillsyn med tillstånd som värdepappersbolag