DC-metup-BANNER

Alla kan äga!

Upptäck fördelarna med att bli delägare och investera i spännande tillväxtbolag. Påverka din investering tillsammans med andra.

  • Få samma villkor som proffsen
  • Investeringar från 500 kr upp till flera miljoner
  • Hjälp dina investeringar att växa
  • Ta del av delägarförmåner
Log In
Join Pepins!

Bli medlem idag helt kostnadsfritt.
Tar max en minut


Alla kan äga!

Upptäck fördelarna med att bli delägare och investera i spännande tillväxtbolag. Påverka din investering tillsammans med andra.

  • Få samma villkor som proffsen
  • Investeringar från 500 kr upp till flera miljoner
  • Hjälp dina investeringar att växa
  • Ta del av delägarförmåner
Log In
<
Join Pepins!

Bli medlem idag helt kostnadsfritt.
Tar max en minut


Idag firar vi Internationella kvinnodagen.
Alla kvinnor som blir medlemmar på Pepins idag får en gåva från oss.

Upptäck och bli delägare i spännande tillväxtföretag

Upptäck och bli delägare i spännande tillväxtföretag

Investment crowdfunding på ett professionellt sätt

Pepins ger alla möjligheten att upptäcka och bli delägare i spännande tillväxtföretag. Och omvänt, tack vare Pepins kan starka företagsidéer växa med hjälp av kraften från många och engagerade investerare. Enkelt, nytänkande, affärsmässigt – och kul.

Lite eller mycket – du väljer.

På Pepins är alla investerare välkomna. Investeringserbjudandena är vanligtvis uppdelade i paket, t. ex. runt 1000 kr, 10 000 kr och 100 000 kr. Du bestämmer förstås själv hur mycket eller lite du vill investera.

Några få klick.

Att investera via Pepins är enkelt. Några få klick och det är klart. Välj själv hur du vill betala - via betalkort eller banköverföring.

Auktoriserat av Finansinspektionen.

Pepins är det första och enda svenska bolaget inom Investment crowdfunding som är auktoriserat och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Professionella avtal, tryggt ägande.

Pepins tillhandahåller och ser till att samtliga avtal finns på plats. Ägandet sker genom ett holdingbolag vilket förenklar, ger ekonomiska fördelar och ett bättre skydd vid eventuella negativa händelser.

Följ dina investeringar på My Pepins.

Via My Pepins håller du enkelt koll på dina investeringar. Du får nyheter från företagen och följer deras utveckling. My Pepins är samtidigt en community där du kan diskutera och hålla kontakt med andra delägare och bolagens företrädare.

Hjälp dina investeringar att växa.

Innehållet på My Pepins kan du enkelt dela på Facebook, Instagram, Twitter och så vidare. Genom att agera ambassadör, hjälpa bolaget med kontakter, kunskap, feedback osv. kan du tillsammans med många andra engagerade delägare bli en avgörande del av företagets marknadsföring.

Möjlighet till handel.

På Pepins Market kommer du vid vissa datum att erbjudas att sälja och köpa aktier i de flesta bolag. Det minskar inlåsningen och du får möjlighet omfördela dina placeringar.

Gå med utan krav.

Du kan bli medlem i Pepins utan att på något sätt förbinda dig till något. Som medlem kan du vara säker på att inte missa ett investeringstillfälle den dag något intresserar dig och du får fördjupad information om de olika företagen.

Nyheter om Pepins

pepins-trade

Pepins blev först i världen med handel för crowdfundade bolag

GB-utmanaren AlvestaGlass ville stärka sitt varumärke och Pepins starta handel med onoterade crowdfundade bolag. Resultatet blev en vinst för två bolag som vågar tänka nytt.
Läs mer i Veckans Affärer
paradox-interactive

Pepins creates excitement around a unique crowdfunding project

Paradox Interactive (@PdxInteractive) chose a new way to list its shares on the Nasdaq First North market: Its IPO combined a traditional listing with equity crowdfunding through Pepins (@Join_Pepins), a new Swedish crowdfunding platform.
Läs mer på Twitter
paradox-interactive
Juli 1, 2016 TechCrunch about Pepins and Paradox

Games company Paradox Interactive raises $11.8M from the crowd.

Paradox Interactive, best known for developing and publishing a series of popular games, including Hearts of Iron, Stellaris and Europa Universalis, today announced it raised more than $11.8 million from the crowd on the new Swedish equity crowdfunding platform Pepins.
Läs mer
escapat

Landleys kök bloggar om Domaine d'Escapat

Det finns de som går runt med drömmen om att bli delägare i en fransk vingård eller att kanske till och med äga en. Du vet, flytta utomlands, skaffa en trädgård med fruktträd, handla på marknaden, påta bland några vinrader… Ja, det låter kanske som en film, och för de flesta är det också bara i filmens värld det händer. Att äga en vingård är dessutom jobbigare, dyrare och svårare än man kan tro. Tänk då så bekvämt att vem som helst kan bli delägare i en vingård.
Läs mer

current-stats

Pepins sen starten DATUM

peter_norman_b_w
23 mars, 2016 i Nyheter

Tidigare Finansminister Peter Norman ny styrelseordförande i Pepins

Pressmeddelande 23 mars, 2016 Tidigare minister ny styrelseordförande i Pepins Idag öppnar Pepins – en ny marknadsplats för equity crowdfunding. Tidigare finansmarknadsministern Peter Norman har valts till Pepins nya styrelseordförande.... Läs mer
carl_johan
1 februari, 2016 i Nyheter

Alternativa + Pepins = sant!

Alternativa + Pepins = sant! Alternativa och Pepins är en klockren match. Pepins moderna och effektiva modell för kapitalanskaffning i kombination med Alternativas sedan länge etablerade och väl fungerande andrahandsmarknad... Läs mer
kentnyhet
23 december, 2015 i Nyheter

Tillsammans blir vi starkare!

Det är glädjande att kunna meddela att Alternativa aktiemarknaden och Pepins gått ihop för att bygga någonting större och bättre tillsammans – framtidens investeringsekonomi. Pepins bygger en avancerad digital plattform... Läs mer
andersnyhet
23 december, 2015 i Nyheter

Därför behövs Pepins

Pepins tar Equity Crowdfunding till en ny nivå. Genom samägande på professionella premisser får tillväxtbolag tillgång till både passionsdrivet delägarskap och välbehövliga kapitalinjektioner. Och för investerare är det ett helt... Läs mer

join

Gå med i Pepins nu! Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
Du får tillgång till djupare information om de olika bolagen och riskerar inte att missa intressanta investeringstillfällen.