Planacy

Antal delägare
Uppnått mål:
12,5 Mkr
Planerad handel:
December 2021

Planacy

Antal delägare
Uppnått mål:
12,5 Mkr
Planerad handel:
December 2021

Summering av emissionen i Planacy

Emissionen i Planacy tecknades till 12,5 MSEK totalt och bolaget fick in 116 nya delägare, vilket även ger företaget en post-money värdering på 62,5 MSEK. I den nya emissionen deltog bland annat Entreprenören och AI-gurun Mattias Nilsson som största investerare.

Planacy grundades 2015 med en ambition om att skapa en mjukvara som kan underlätta processen kring planering, prognos och budget. En tjänst som ska passa alla typer av verksamhet och som ska spara tid och energi, men ändå skapa engagemang hos personalen.

Planacy är idag ett SaaS-bolag där kunderna betalar licensavgifter för att använda Bolagets mjukvara. Planacy har valt att fokusera på en partnermodell där partners står för försäljning, implementation och support vilket ökar skalbarheten och ger möjligheten att växa snabbare.

Pengarna som nyemissionen inbringat kommer användas till affärsutveckling och produktutveckling i syfte att erbjuda en tjänst som är så anpassningsbar och kvalitativ som möjligt. Den senast gjorda emissionen fulltecknades på endast 9 minuter vilket tyder på att tron på företaget är stor, och att resan bara börjat.

Aktier i Planacy kan du handla på Pepins Market
Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Planacy på deras community
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.

Vill du också få tillgång till den snabbast växande delen av ekonomin?

Att bli medlem i Pepins är kostnadsfritt och tar max en minut.

Läs våra vanliga frågor eller kontakta oss här om du vill veta mer.