SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och GDPR

Logga in


Håll mig inloggad
Bli medlem!

Yogayama


Nu bygger vi Europas största yogakedja, tillsammans.

2017 års vinnare av SEB:s pris ”Framtidens Franchiseföretag”. Med 13 års erfarenhet tar Yogayama greppet om en fragmenterad marknad som växer med ca 20% per år.

Antal delägare:
Uppnått mål:
10,1 MSEK
Planerad handel:
Ingen handel planerad

Summering av emissionen i Yogayama


Fler än en miljon svenskar utövar yoga 2018, vilket är fler än totala antalet fotbollsutövare. Yogayama är ledande inom yoga i Skandinavien, på en fragmenterad marknad som globalt växer med cirka 20 % per år. För att expandera snabbt, med goda marginaler och låg risk valde Yogayama att satsa på franchise. Att strategin är effektiv visar bl. a. statistik från USA. Den visar att franchise-företag historiskt sett har haft en betydligt kraftigare värdetillväxt i jämförelse med andra börsnoterade företag.

”Det finns en tydlig position på marknaden som ingen annan har tagit. Det finns inte ens en yogakedja i hela Europa, vilket är märkligt. Vi har en jättemöjlighet här.”

– Estelle Nordenfalk, vd för Yogayama

Våren 2018 hade Yogayamas franchisekoncept börjat bevisa sig. Med 13 års erfarenhet i ryggen hade Yogayama lyckats kommersialisera yogan med bibehållen trovärdighet och kvalitet. Nu hade affären renodlats till att fokusera på fysisk expansion genom franchise och förberetts för skalbara onlinebaserade utbildningar och kurser.

Yogayamas koncept hade år 2017 vunnit det prestigefyllda priset “Framtidens Franchise” som delas ut av SEB. Goda försäljningsresultat från de första franchisetagarna visade att konceptet är marknadsmässigt hållbart. Nu var det dags att expandera och Yogayama valde crowdfunding hos Pepins.

“Många kunder som yogar hos oss har tagit chansen att investera, samtidigt som uppmärksamheten via kampanjen har gett oss såväl nya kunder som nya franchisetagare.”

– Estelle Nordenfalk, vd för Yogayama

Emissionen blev lyckad och gav Yogayama utmärkta förutsättningar för tillväxt. Tillsammans med 790 delägare och 10 miljoner kr i expansionskapital har man påbörjat resan med att bygga Europas största yogakedja. Delägarkraften, kombinerat med nytillsatt styrelse med specialkompetens inom branding och franchise, ger möjlighet till en yogaresa utöver det vanliga.

Logga in för att se memorandum och investment pitch

Ta del av all uppdaterad finansiell information och andra nyheter om
Yogayama på Stakeholders´ Club
Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Läs mer om hur du söker kapital.