SIGN UP
LOG IN
Grattis, snart kan du investera i den snabbast växande delen av ekonomin!

Fram till nu har 99 av 100 svenskar saknat möjligheten att investera i lovande tillväxtbolag som inte finns på börsen. Att bli delägare i dessa har hittills varit för­behållet prof­essionella investerare. Eller ett fåtal privat­personer med stora kontakt­nät. Det tycker vi är fel. Därför grundade vi Pepins.

Som medlem i Pepins får du:
  • Förhandsinformation om våra kommande emissioner
  • Tillgång till fullständigt investeringsunderlag
  • Inbjudningar till våra investeringsträffar och event
  • Tillgång till Pepins community och forum
  • Möjlighet att regelbundet köpa och sälja aktier i över 30 spännande företag på vår marknadsplats.
Att bli medlem i Pepins är gratis och tar bara någon minut!
Genom att bli medlem på Pepins godtar jag Pepins medlemsavtal och PUL

LOG IN


Håll mig inloggad
Bli medlem!
Varje år uppmärksammar Dagens Industri Sveriges snabbast växande företag genom att utnämna dem till Di Gaseller. På Pepins, där vi varje dag verkar med all vår kraft för att hitta och ge extra näring åt de mest lovande tillväxtföretagen, är vi därför lika givna som stolta sponsorer av 2018 års Di Gasell.
Idéer som hämtar kraft från fler, växer mer.

Har du ett företag som går bra och vill växla upp? Är du redo för att ta nästa steg och växa ännu snabbare? Hos Pepins får du mer än bara finansiering och en kapitalinjektion. Via vår plattform får du pengar, kunder, community och likvida aktier – i ett svep. Med aktiebaserad crowdfunding öppnar vi nämligen dörren till en enorm kapitalbas där vem som helst, för så lite som 500 kr, kan bli delägare i ett tillväxtbolag de tror på. På så sätt ger vi fler möjligheter att investera i morgondagens mest lovande idéer – och att bidra till tillväxt och förnyad kraft åt företag, idéer och människor som är fulla av potential.

Låt oss se hur vi kan hjälpa till.
Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan bidra till snabbare tillväxt och större utväxling på ditt företags idéer.
Låt oss se hur vi kan hjälpa till.
Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan bidra till snabbare tillväxt och större utväxling på ditt företags idéer.
DELÄGARE
25 290
INVESTERAT KAPITAL, SEK
823 MSEK
FINANSIERADE BOLAG
25
Kapital, kunder och community i ett svep. Dessutom, Sveriges största handelsplats för onoterade och crowdfundade aktier.
PEPINS – KAPITALANSKAFFNING FÖR EN NY TID

Pepins Group står under Finansinspektionens tillsyn. Det är vi ensamma om inom svensk crowdfunding. Via vår plattform kan du göra emissioner, genomföra en ägarspridning via listning för handel eller både och. Vi är innovati- va och kan också skräddarsy lösningar vid behov. Vår samlade kunskap om finansiering och entreprenörskap i kom- bination med en flexibel IT-plattform gör det möjligt att skapa innovativa lösningar. Vare sig det är en banbrytande börsnotering som för Paradox Interactive eller spridning av aktier till en sluten krets som för Hemnet. Eller kanske något helt annat som passar just dig och ditt bolags unika förutsättningar?

Kapital - Hos Pepins investerar såväl institutioner och riskkapitalbolag som affärsänglar och privatpersoner sida vid sida. Från hundralappar till hundratals miljoner kronor, allt beroende på behov, potential och proportionalitet.
Nätverk & Crowd - I vårt omfattande nätverk återfinns en mängd olika typer av investerare. Större som mindre, här samsas privatpersoner och affärsänglar med strategiska investerare och riskkapitalbolag. Men här återfinns också andra centrala intressenter och nyckelspelare, som till exempel en lång rad ambassadörer och influencers
Rådgivning, struktur & förenklad process – Pepins ser till att tillhandahålla såväl nödvändiga avtal som den struktur och administration som behövs i processen, allt för att du ska kunna fortsätta fokusera på tillväxten och affären. Självklart finns vi också där med betryggande rådgivning under hela emissionsprocessen.
Handel – Pepins erbjuder regelbunden aktiehandel, anpassad till ditt bolags tillväxttakt och upp till 12 gånger per år. Det ger ditt bolag likviditet och ständiga chanser att hitta nya delägare. Självklart kan ditt företag listas för handel hos oss även om du inte primärt behöver resa kapital, utan endast vill åt en större ägarspridning.
Community – I vår Stakeholders Club erbjuds ett community där du enkelt och effektivt kan kommunicera med såväl dina aktieägare som våra övriga medlemmar. En lika uppskattad som intuitiv plattform för all information som rör ditt bolags utveckling.

SHOWCASE


ALVESTAGLASS


Tog in 17 MSEK
De ca 900 nya aktieägarna hade 720 000 kontakter på Facebook och LinkedIn.
Omedelbar effekt både på omsättning (+50 % på 6 månader) och lönsamhet
17 månader efter Pepins-rundan har aktien stigit med 330 %

PARADOX


Första stora börsintroduktionen via crowdfunding
3 350 av Pepins medlemmar köpte aktier för 105 Mkr
Banbrytande tilldelningsprocess: Först till kvarn - omedelbar tilldelning
Aktierna såldes i 4 omgångar. Sålde slut på mellan 8 och 24 minuter
Största crowdfunding rundan i världen

DYNAMIC CODE


DNA tester online
Tog in 20 Mkr och fick 287 nya delägare
Ett Venture Capital bolag investerade i rundan
Sålde slut på 39 minuter
Stor ökning av omsättningen i sin on-line affär

URBANGREEN


·
Green-techbolag bl.a. gröna tak för kommersiella byggnader
·
Tog in 23 Mkr och fick 670 nya delägare
·
Ett riskkapitalbolag investerade i rundan
·
Omedelbar ökning i varumärkeskännedom och deal-flow
·
Nya kvalificerade styrelsemedlemmar

Bli medlem i Pepins, det är gratis och tar högst någon minut, så får du förhandsinformation om våra kommande och pågående emissioner.
Som medlem förbinder du dig inte till någonting.